top of page

Sponsor worden

Op zaterdag 31 augustus 2024 gaat de Wielerronde Woudenberg plaatsvinden. Een sportevenement voor jong en oud met als doel om mensen samen te brengen en in beweging te houden én te krijgen. De Wielerronde Woudenberg is van Woudenbergers, maar bovenal vóór Woudenbergers. Het moet een jaarlijks terugkerend sportfeest worden waar zoveel mogelijk Woudenbergers zich prettig bij voelen.Wat houdt een wielerronde in?

 

Een wielerronde is een wedstrijd voor wielrenners. Het idee is dat we 5 wedstrijden organiseren:

  • Voor de allerkleinsten een dikke bandenrace. Dit is voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. We vullen dit aan met een ‘race’ voor loopfietsjes. In alle categorieënstaat plezier voorop. Hier is meedoen echt belangrijker dan winnen. (apart kleiner parcours)

  • Een wedstrijd voor de nieuwelingen jongens (15/16 jaar). Hier zit mogelijk de nieuwe Lars van der Haar of andere potentiële Nederandse topper tussen.

  • Een wedstrijd voor de nieuwelingen meisjes (15/16 jaar). Ook voor de meisjes organiseren we een landelijke wedstrijd. Huidige toppers zoals Fem van Empel en Puk Pieterse zijn ook in deze categorie begonnen.

  • Een wedstrijd voor amateur wielrenners uit het hele land. Naar verwachting zo’n 50 tot 75 deelnemers.

  • Tot slot een wedstrijd voor de wielrenners uit ons eigen dorp aangevuld met lokale helden uit de regio. Naar verwachting zo’n 50 deelnemers.

Naast de bovengenoemde wedstijden organiseren we clinics in samenwerking met de Woudenbergse schaats- en stepvereniging.

Aan het parcours komt een horecaplein en er komen leuke faciliteiten voor kinderen zoals een springkussen en schminken. De hele organsatie van dit evenement kost geld. Het parcours moet afgezet en aangekleed worden, de jury (wagen) moet betaald worden, er moeten afdrachten voor verzekeringen gedaanworden, de vrijwilligers moeten een hapje en drankje krijgen en zo zijn er nog veel meer kleine en grote kostenposten.

 

Helaas kan de gemeente geen bijdrage doen en zijn wij afhankelijk van sponsoren. Jouw hulp kunnen we hierbij goed gebruiken. Een deel (10%) van desponsorinkomsten gaat naar een mooi goed doel. DOE JE MEE?

Aanmeldformulier

Ik wil sponsor worden / meer info over:

Bedankt voor je aanmelding voor ons evenement. Je hoort snel meer van ons!

bottom of page