top of page

Bezoekersinformatie

 

De Wielerronde Woudenberg wordt dit jaar op zaterdag 23 september verreden. Voor bezoekers is er van alles te doen en te zien. Voor jong en oud. Het programma en toelichting staan onder de plattegrond.

 

 

Dagprogramma:

 

10:30  Start Dikke Banden Races, loopfietsen en skeeleren

10:30  Opening horecaplein

11:30  Opening kinderplein

13:00  Einde Dikke Banden Races, loopfietsen en skeeleren

15:15  Start Wielerronde Woudenberg Sportklasse

16:30  Finish & prijsuitreiking Sportklasse

17:00  Start Wielerronde Woudenberg Localsrace

17:45  Finish & prijsuitreiking Localsrace

18,30  Trekking loterij

20:00  Sluiting horeca- en kinderplein

 

Horecaplein

Op het horecaplein kun je terecht voor een drankje en een hapje. Café Moestas en Piets Broodjes staan voor je klaar. Tijdens de wielerronde wordt er ook nog gezorgd voor een muzikale omlijsting.

Loterij

Op de dag kun je lootjes kopen en mooie prijzen winnen. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel dat wij vanuit de wielerronde steunen: https://www.wielerrondewoudenberg.nl/goede-doel-coop

 

Kinderplein

Voor de kinderen staat er een springkussen en de kinderen kunnen zich laten schminken. Schiet jij als hardste een bal op doel? Doe op het kinderplein een poging en laat je schietsnelheid meten.

 

Cannondale & Meesterkecht

Op zoek naar een nieuwe fiets? Of wil je gewoon eens kijken wat er verkrijgbaar is? Loop dan even langs bij Cannondale Meesterknecht.

Ribhouse Texas & Wombargse Stroopwafelbackerij

Tijdens de wielerronde is het terras van Ribhouse Texas open. Je zit hier direct aan het parcours! Ook zijn er hier stroopwafels te koop bij Wombargse Stroopwafelbackerij

bottom of page