top of page

Localsrace

 

Heb jij altijd al een keer mee willen doen aan een wedstrijdje op de racefiets? Of heb je er nooit aan gedacht, maar lijkt het je wel heel leuk om rondjes te rijden door het dorp op een afgesloten parcours? Dit kan in de localsrace!

 

In deze race is er ruimte voor competitie, maar plezier én veiligheid staan voorop. Meedoen is belangrijker dan winnen. Het niveau van de deelnemers kan enorm verschillen, dus nogmaals goed om te realiseren dat plezier en veiligheid voorop staan. Wij als organisatie bieden een veilig parcours. Jullie als renners moeten elkaar de ruimte geven en respect hebben voor elkaars verschillen. 

 

De renners en rensters die één of meerdere rondes gedubbeld worden halen we niet direct uit de wedstrijd, maar gedurende de race kan het zijn dat je vanwege veiligheidsredenen uit de wedstrijd gehaald wordt. De totale wedstrijd duurt ongeveer 40 tot 45 minuten.

Het inschrijfgeld is € 10,00. Hiervoor krijg je een rugnummer die je mag houden en je bent verzekerd via de KNWU.

* Voor alle leeftijden vanaf 15 jaar. Wanneer ben je een Local en kom je in aanmerking voor deelname aan de Locals race?

Je bent een local zodra je aan 1 van de volgende criteria voldoet:

  • Je bent woonachtig of binnen een straal van 20 km in Woudenberg

  • Je bent geboren in Woudenberg

  • Je bent lid van het Scherpewoud, Kreeft Cycling Team, de Polstars of de Nijborg, Stepteam High Level, Schaatsvereniging Woudenberg

 

Ook mag je NIET in het bezit zijn van een racelicentie!

DEELNAME IS OP EIGEN RISICO

<--- Inschrijven localsrace*

Bedankt voor je voorlopige inschrijving.

We nemen je inschrijving snel in behandeling en bij akkoord ontvang je een mail met een betaallink. Na betaling is je inschrijving definitief.

bottom of page