top of page

Funklasse/locals

 

Heb jij altijd al een keer mee willen doen aan een wedstrijdje op de racefiets? Of heb je er nooit aan gedacht, maar lijkt het je wel heel leuk om rondjes te rijden door het dorp op een afgesloten parcours? Dit kan in de funklasse/localsrace!

 

In deze race is er ruimte voor competitie, maar plezier én veiligheid staan voorop. Meedoen is belangrijker dan winnen. Het niveau van de deelnemers kan enorm verschillen, dus nogmaals goed om te realiseren dat plezier en veiligheid voorop staan. Wij als organisatie bieden een veilig parcours. Jullie als renners moeten elkaar de ruimte geven en respect hebben voor elkaars verschillen. 

 

De renners en rensters die één of meerdere rondes gedubbeld worden halen we niet direct uit de wedstrijd, maar gedurende de race kan het zijn dat je vanwege veiligheidsredenen uit de wedstrijd gehaald wordt. De totale wedstrijd duurt ongeveer 40 tot 45 minuten.

Voor alle leeftijden vanaf 18 jaar. Je mag niet in het bezit zijn van een racelicentie!

DEELNAME IS OP EIGEN RISICO

Inschrijfgeld en borg

Het inschrijfgeld is € 10,00. Hiervoor krijg je een rugnummer die je mag houden en je bent verzekerd via de KNWU.

Ook vragen we bij inschrijving € 10,00 borg voor gebruik van een transponder, bij het inleveren van de transponder krijg je de borg direct terug.

Inschrijven via website KNWU

 

Als je nog geen KNWU-account hebt, maak die dan aan -->

klik hier voor aanmaken account.

 

Vervolgens kun je jezelf inschrijven -->

klik hier voor inschrijven.

image.png
bottom of page